4 Aralık 2010 Cumartesi

Kontür makyajla değişim

Kontur makyajla yüzdeki bazı kusurlardan kurtulmak mümkün olabiliyor.


Dış görünüşünden şikayet eden kadınlar için yeni bir makyaj sistemi geliştirildi. Kontür makyajla artık kadınlar yüzlerinde şikayetçi oldukları kusurlarını gizleyebilecek.
Uzun yıllardan beri Almanya’nın Münih şehrinde Conture Make-Up konusunda çalışmalarını sürdüren güzellik uzmanı Şahin Yalçınkaya İstanbul’da bulunan Modimed Estetik ve Güzellik Merkezi’nde geliştirdikleri bu yöntemle ilgili şunları söyledi: " Yapmış olduğumuz uygulama bir mikro pikmentasyon metodudur. Bu işlem özel üretilmiş bir cihaz ile yapılıyor.
Hijenik tek kullanımlık akupunktur iğnesinin en incesiyle, cildin üst seviyesine, yani epidermis katına ‘kesinlikle yan etkisi ve alerjik olmayan’ (Bavyera eyaletince onaylı) mineral kökenli bitkisel renkler cilde uygulanıyor. Bu esnada cilt kesinlikle tahriş olmadığı ve derin dokuya inilmediği için kanama ve yaralanma olmadığı gibi, uygulama yapılan kişi hemen hemen hiç acı duymuyor. Bakıma önem veren tüm kadın ve erkeklerin formu bozuk ya da seyrek olan kaşlarına, gayet ince tek kaş teli çizimi ya da gölgelendirme yolu ile kontur makyaj uygulanıyor. İşlem yapılırken her ten rengine uygun, kesinlikle yapay durmayan, düzgün formu ile yüze pozitif bir ifade kazandıran, düzgün formlu kaşlar oluşturuluyor. Ayrıca kirpik aralarına görünümü vurgulamak maksadıyla uygulanan eyeliner ile kirpiklerin daha koyu, gözlerin iri ve canlı görünmeleri sağlıyoruz. Bunun dışında pürüzlü, soluk ve ince dudaklarda özel teknik uygulama sonucu mükemmel doğal renkli, pürüzsüz, simetrisi düzgün, yapay olmadan, dolgun ve bakımlı bir görünüm kazandırıyoruz.