4 Aralık 2010 Cumartesi

Sağlıklı cilt alışkanlık yaparsa

% 100 organik ürün Trillium Organics artık Türkiye’de. Trillium Organics ile bu yaz cildiniz ışıl ışıl olacak.

İçeriğindeki % 100 sertifikalı organik formulasyonlarla cildinizi canlandıracak, cildinizin biyolojik yapısını uyararak nemlendirecek ve derinlemesine arındırarak cildinizin yeniden nefes almasını sağlayacak.  



Trillium Organics, cildin doğal ritmine uyum sağlayarak cilde destek veriyor. Gün içinde cilde nem sağlayıp dış etkenlere karşı koruyor ve cildi uyarıp yenilenmesini sağlıyor. Yetkili tüm eczanelerde ve seçkin SPA merkezlerinde bulabileceğiniz Trillium Organics ürünleri, günlük cilt bakımınızı kusursuz biçimde sağlarken, cilt sağlığınızı şimdi ve sonraki zamanlarda doğabilecek problemlerden de koruyor…  

thc35_01

Tillium Organics, birbirinden farklı 6 organik aromaterapik saf esansiyel yağları ile el, yüz ve vücut peelinginizi yaparak, evde spa keyfi yaşamanızı sağlıyor.  
Formüllerin geliştirilmesinden hammadde seçimine, tesirliliğinin denetlenmesinden üretim süreçlerinin kontrollerine kadar her şeyin kusursuz gerçekleştiği Trillium Organics, dermatologlar ve USDA (Birleşik Devletler Tarım Bakanlığı) tarafından da tavsiye ediliyor.
  thc25Trillium Organics ürünleri;
  • Body polish
  • Body oil
  • Botanical Soap
  • Face Care
  • Shea Butter