21 Aralık 2010 Salı

AYVA GÖBEĞİNİZ ARTIK KABUSUNUZ DEĞİL

Ayva göbeğinizden kısa sürede ağrısız kurtulabilirsiniz.
Göbek bölgesi en çok yağ birikiminin olduğu bölgedir ve cildin hemen altında yağ dokusu bulunur. Ultrasonik ses dalgaları deri yüzeyinden gönderilir ve ses dalgaları, cilt altı yağ dokuda yoğunlaştırılmasıyla güçlü bir titreşim oluşur böylelikle yağ hücre zarları parçalanır ve yağ dokusu sıvılaşır. Ultrashape yöntemi, sadece yağ hücrelerini parçalar ve çevredeki damar ve sinirlere zarar vermez.
Ağrısız çözüm
İşlemi çekici kılan en önemli noktası ağrısız olmasıdır. Bugüne kadar batı ülkelerinde 30,000 den fazla uygulanmış fakat herhangi bir yan etkiye rastlanmamıştır.Uygulamada bir seansta 300 ila 500 gram yağ eritiliyor. Bu ortalama da 2 ila 4 cm bölgesel incelmeye denk geliyor.

Hemen işe dönebilirsiniz

İşlem için herhangi bir ön hazırlığa gerek yoktur. İşlem sonrası günlük aktivite veya işinize de rahatlıkla dönebilirsiniz.İstirahat gerektirmez.İşlem yaklaşık 1–1,5 saatinizi alır.
Ultrashape bölgesel yağlardan kurtulmak için geliştirilmiştir. Genel zayıflama yöntemi olarak kullanılmaz.Eğer aşağıdaki şikayetlere sahipseniz
1. Zamanım yok, hızla bölgesel yağlardan kurtulmalıyım
2. Liposuction Ameliyatı olmak istemiyorum
3. İğne ile cilt altına yapılan ilaç enjeksiyonlarını istemiyorum (Uyarı: sağlık bakanlığı tarafından bu yöntem yasaklanmıştır)
4. Ağrı duymak istemiyorum
5. Spor yapmama rağmen göbek, basen, bel bölgemdeki yağlar kaldı
6. Diyet yapıyorum ama belim ve basenim incelmiyor.



O halde ultrasonik zayıflama ile tanışmanın zamanı geldi.