3 Aralık 2010 Cuma

Öğren, mutlu ol

Uyarılmak sadece erkeklere özgü bir duygu değil... Kadının arzularını kamçılayan afrodizyaklar da var... İşte size kadının gizli noktalarını tanıma fırsatı...

Fikir bir Latin müziği eşliğinde yapılan dans, lüks ve ihtişam içinde yaşanan bir hayat, erkeksi kalın bir ses tonu kadını çıldırtan etkenlerin sadece bir kaçı... Uzmanlara göre, bir kadını baştan çıkaran, cinsellik güdülerini harekete geçiren uyarıcılar şöyle sıralanıyor:

İLLE DE TANGO

Dans etmek, zaten erotizmi çağrıştıran bir aktivitedir. Özellikle de Güney Amerika dansları, kadın ve erkekten oluşan çiftin kıvrak hareketlerinden oluştuğu için cinsel sinyaller yayar. Fakat bu dansların içinde tango çok özel bir yere sahip. O, Arjantin'in dünyaya dünyaya en güzel armağanı. Soylu, duygusal, ateşli, tutku dolu, vahşi ve kıpkırmızı... Tam bir afrodizyak.

LÜKS HAYAT

Kadınlar hangi yaşta olurlarsa olsunlar, lüksü severler. Altınlar, pırlantalar, kristaller, mücevherler, pahalı arabalar, kürkler, görkemli evler ve yüzme havuzları onları her zaman etkiler. Bunlar bakma, dokunma ve kendini kaybetme isteği uyandıran detaylardır. Onlara sahip olsalar da olmasalar da.

PARFÜMÜN ETKİSİ

Parfümler, uyarıcılar arasında vazgeçilmez bir yere sahiptir. Çiçeksi olanlar masumiyetin erotizmini, baharatlı ve keskin olanlar şehveti ve vahşi seksi, kadınsı olanlar ise dişi bedeninin o kendine özgü cinselliğini yansıtırlar. Kadının kendini seksi hissetmesi için seksi bir koku sürmesi yeter de artar bile. Üstelik kokusuyla yarattığı hava yalnızca kendisinde değil, erkeklerde de cinsel çağrışımlar uyandırır.

BREZİLYA BÜYÜSÜ

Eskiden çılgın aşkların ve erotizmin tapınağı İtalya olarak kabul edilirdi. Tabii bunda İtalyan erkeklerin de büyük payı vardı. Oysa artık seksin merkezi Brezilya. Sıcak iklimiyle, müziğiyle, dansıyla, buram buram cinsellik kokan tropik havasıyla kadınları müthiş tahrik ediyor.

ŞAMPANYA KADEHİ

Kadınlarerkek vücudundan hoşlanmalarına rağmen, biçimi kendi vücutlarına benzeyen objeleri görünce seksi hatırlıyorlar. İnceliğin ve zerafetin sembolü olan şampanya kadehleri onlara romantizmi ve ateşli geceleri çağrıştırıyor.

BRONZ TEN UYARIR

Güneşin sarı-sıcak ışığını anımsatan, buğday rengi bir tene hiçbir kadın dayanamaz. Süt beyazı bir erkek vücudu ise çoğu kadına itici gelir. Bronz ten, kadınlarda dokunma isteği uyandırıyor. Bütün bir yaz mevsimini plajda kavrularak geçirmelerinin sebebiyse, aynı isteğin erkeklerde de olduğunu düşünmeleridir.

SEKS ROMANLARI

Seks, ten temasından önce kelimelerle başlar ve bu da erotik romanları kadınların gözünde çok 'iştah açıcı' hale getirir. Bu romanlar seksi sözcüklerle dile getirerek okurların hayal güçlerini harekete geçirir, fantezilerini ateşler ve anlatılan sevişmeyi kafalarında canlandırmalarını sağlar.

TARKAN'IN ATEŞİ

Tabii ki Tarkan'dan ve onun müthiş kıvrak dansından söz ediyoruz. Onu seyretmek, erotik gücü yüksek bir şölen adeta. Önce zil takıp kıvırdı, incecik gömleğin arasından göğsünü, göbeğini gösterdi. Ve kadınları ateşleyenler listesine girmeyi başardı.

ERKEKSİ SES

Kadınlar tüm duyu organlarıyla yaşar demiştik. Tarkan'ı seyretmekten haz alırlar, kremalı çilek yemekten, güçlü kaslara dokunmaktan da. Tok ve davudi sesli bir erkeğin onlara anlattıklarını da dinlemekten aynı derecede haz alırlar. Çoğu zaman böyle bir ses görüntünün dahi önüne geçer.