4 Aralık 2010 Cumartesi

Güneşten yıpranan saçlara

Çabuk kırılan saçlara sahipseniz üzülmeyin! Organix, sizin için Coconut Milk serisini yarattı…

Bronz bir ten yaz mevsiminin gözde trendlerinden. Işıl ışıl bronzluk için fırsat buldukça kendimizi denize, havuzlara atıyoruz. Deniz ve havuz keyfi güzel ama ya saçlarınız?

Teninize göz alıcı bronzluğu kazandırırken, saçlarınızı kaybetmeyin! Güneşten, tuzlu ve klorlu sudan etkilenen saçlar yıpranarak matlaşır ve bakımsız, kötü bir görünüm alır.

Organik meyve özlerinden oluşan ürünleriyle dikkat çeken Organix şampuan ve saç bakım ürünleri, kuaföre gerek duymadan saçlarınıza gerekli bakımı yapıyor.

Boyadan, kimyasal işlem görmüş, deniz ve havuz suyundan cansızlaşmış, kuru ve kırılgan saçlarınızdan memnun değilseniz Organix’in Coconut Milk şampuanı denemelisiniz. Coconut Milk ile saçlarınızın kırılmalarını engellerken, aynı zamanda canlılık kazandırabilirsiniz.

Hindistancevizi sütü sayesinde tropik iklimlerin etkisini saçlarınızda hissedeceksiniz. Coconut Milk, kuru ve kırılgan saçları besleyerek, saçların güçlenmesine ve esneklik kazanmasına yardımcı olur.

Coconut Milk’te şampuan ve saç kremi dışında, saç kırılmaları ve kopmalarına karşı besleyici ve koruyucu serum, kırık saç ucu onarıcı balsam var.