3 Aralık 2010 Cuma

Bu ay denemeniz gereken ürünler, öneriler ve son güzellik trendleri...

Frambuaz Tazeliği
Bobbi Brown, yeni koleksiyonu Pink Raspberry ile, ilkbahar-yaz makyaj trendlerini gözler önüne seriyor. Frambuazdan esinlenilerek yaratılan seride her cilt rengine uygun bir pembe tonu bulmak mümkün. Yüz paleti, dudak kalemi, ruj, dudak parlatıcısı ve mini fırça setinden oluşan koleksiyon ile canlı, çekici ve aynı zamanda taze bir görünüme kavuşmanız mümkün.
ÜNLÜ TARZI
Kusursuz Yanaklar
Göz alıcı elmacık kemiklerine sahip olmanın sırrı, allığınızın üzerine uygulayacağınız bronzlaştırıcı pudradan geçiyor. Makyöz Birgül Altıntaş, dore tonların elmacık kemiklerini biçimlendirdiğini ve daha belirgin hale getirdiğini belirtiyor. Renginde donuk pembelik barındıran bronzlaştırıcılı mat bir pudra tercih edin. Dikkat çeken bir etki yaratmak için, bu pudrayı elmacık kemiklerinizin üzerine aşağıdan yukarıya doğru sürün.

Cildinizi Şımartın
Avon, yeni serisi Skin So Soft ile cildinizi yumuşatarak uzun süreli nemlendirme sağlamayı amaçlıyor. Seri, yumuşatıcı vücut nemlendiricisi, ipeksi vücut yağı ve yumuşatıcı vücut şampuanından oluşuyor. Yapılan testlerde 24 saat boyunca optimum nem dengesini koruduğu anlaşılan ürünlerin içinde bulunan jojoba ve shea yağları da cildinizi gün boyu canlı ve sıkı tutuyor.