3 Aralık 2010 Cuma

Acelesi olanlara güzellik ipuçları

Eğer sabah çalan saati duymadıysanız ya da uzun bir iş gününün ardından özel bir randevunuz varsa, size önereceğimiz güzellik ipuçları hayatınızı kurtarabilir. Unutmayın; birkaç ufak dokunuşla mükemmel bir görünüme ulaşmak mümkün!

İpeksi saçlar hayal değil

Saçlarınız kirli ve zor mu bağlanıyor? O zaman size önerimiz onları suyla geriye doğru atmadan önce bir miktar el kremiyle düzleştirmeniz. Kaküllerinizi bigudiye sarıp 5 dakika bekleyin. Saçlarınızın yeniden ipeksi bir görünüme sahip olduğunu göreceksiniz.

Makyajınızı yenilerken

Makyajınızın dağıldığını ve cildinizin parladığını düşünüyorsanız, bir pamuğa bir miktar yüz toniği dökün ve yüzünüze sürün. Ardından cildinizi transparan bir pudrayla pürüzsüzleştirin. Cildinizin ne kadar hızlı bir şekilde yenilendiğine inanamayacaksınız.

Sivilcelerden nasıl kurtulmalı?

Eğer sivilceli ya da siyah noktalı bir ciltten muzdaripseniz, sıcak pembe tonlarında ruj kullanmanızı öneriyoruz. Bu renk tüm bakışları tek bir noktaya toplayacağından, yüzünüzdeki sivilcelerin etkisi azalacaktır.

Tırnak bakımı

60 saniye içinde mükemmel tırnaklar... Tırnaklarınıza dipten uca doğru limon suyu sürün. Ardından ellerinize ve tırnaklarınıza zengin içerikli bir vücut losyonuyla masaj yapın. Artık elleriniz ve tırnaklarınız mükemmel bir bakıma kavuşmuş durumda.

Rahatlamış yüz hatları

Yüz kaslarınızın gerginliğinden şikayetçiyseniz, onları rahatlattığınızda ne kadar taze ve genç göründüğünüze inanamayacaksınız. Bunun için kulak memesinin hemen altındaki çene kemiği noktasına dairesel hareketlerle masaj yapın. Sonuç...

Işıldayan gözler

Gözleriniz yorgun ve kanlanmış mı? İki yemek kaşığını sıcak suyun altına tutun ve daha sonra gözlerinizin üzerine koyun. Yavaş yavaş soğuyan metalin aynı zamanda rahatlatıcı etkisiyle gözlerinizdeki yorgunluğu aldığını göreceksiniz